Stroft GTP E1 Gri 4,75kg 100m

82,17 lei (1 magazin)
STROFT GTP Tip E: "E" de la cuvântul "even", adică pentru " uniform". Tipul E este rotund și ferm ca modelul R. Diferența principală constă în faptul că firul sunt împletite în mai multe fibre UHMWPEi, în comparație cu modelul Typ R, de exemplu. Astfel se obţine o suprafaţă mult mai netedă. nu se apropie totuşi de calităţile specifice firelor de tip S - încă campion de necontestat pe piață - calitatea suprafeţei atinge niveluri, mult superioare, comparabile cu ...

Descriere


Stroft GTP E1 Gri 4,75kg 100m

STROFT GTP Tip E"E" de la cuvântul "even", adică pentru " uniform". Tipul E este rotund și ferm ca modelul R. Diferența principală constă în faptul că firul sunt împletite în mai multe fibre UHMWPEi, în comparație cu modelul Typ R, de exemplu. Astfel se obţine o suprafaţă mult mai netedă. nu se apropie totuşi de calităţile specifice firelor de tip S - încă campion de necontestat pe piață - calitatea suprafeţei atinge niveluri, mult superioare, comparabile cu firele împletite 8x În opinia noastră, este alternativa perfecta pentru pescarii care caută o linie aproape netedă. Din cauza puternica panglica acestei linii este de asemenea perfect posibil să se construiască o buclă de splicing.
Caracteristici speciale
- Netezimea de suprafață
- Suplețe


Tip pescuitSpinning
Tip firTextil
Lungime100 m
CuloareGri
Rezistenta4.75 Kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stroft GTP E1 Gri 4,75kg 100m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stroft GTP E1 Gri 4,75kg 100m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.