Strike Pro Popper Swing Pop 8.5cm 9.8g Verde/Galben SP.EG030VL.938

33,99 lei (1 magazin)
Strike Pro Popper Swing este o nălucă topwater proiectată cu precizie și finisată cu componente de înalt calitate. Pescuiți Strike Pro Popper Swing Pop folosind monofilament sau textil, vara, în condiții de temperaturi ridicate și urmărește această nălucă în evoluție. Acțiunea sa de suprafață unică determină atacurile agresive ale peștilor răpitori. Utlizați gamă variată de tehnici - smucituri dure din vârful lansetei sau recuperări rapide vor declanșa ata ...

Descriere


Strike Pro Popper Swing Pop 8.5cm 9.8g Verde/Galben SP.EG030VL.938

Strike Pro Popper Swing este o nălucă topwater proiectată cu precizie și finisată cu componente de înalt calitate. Pescuiți Strike Pro Popper Swing Pop folosind monofilament sau textil, vara, în condiții de temperaturi ridicate și urmărește această nălucă în evoluție. Acțiunea sa de suprafață unică determină atacurile agresive ale peștilor răpitori. Utlizați gamă variată de tehnici - smucituri dure din vârful lansetei sau recuperări rapide vor declanșa atacurile la suprafața apei.

Tip pescuitSpinning
Tip voblerPlutitor
Lungime8.5 cm
Greutate9.8 g
CuloareVerde/Galben

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Strike Pro Popper Swing Pop 8.5cm 9.8g Verde/Galben SP.EG030VL.938 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Strike Pro Popper Swing Pop 8.5cm 9.8g Verde/Galben SP.EG030VL.938 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.