Strend Pro Decoratiune / sperietoare daunatori, solara, Bufnita cap rotativ si ochi luminosi, 43cm

de la 252,00 lei (3 magazine)
Decoratiune / sperietoare daunatori solara Bufnita cap rotativ si ochi luminosi, 43 cm. Bufnita este concepută pentru a-ti face viata mai usoara si a pastra plantele, fructele și florile tale in siguranta de invadarea daunatorilor sau rozatoarelor. Designul realist combinat cu culorile asemanatoare vor adauga acel strat suplimentar de protectie pentru gradina. Realizat din plastic de calitate si pictat manual pentru un aspect realist. Capul bufnitei se roteste 360 de grade Och ...

Descriere


Strend Pro Decoratiune / sperietoare daunatori, solara, Bufnita cap rotativ si ochi luminosi, 43cm

Decoratiune / sperietoare daunatori solara Bufnita cap rotativ si ochi luminosi, 43 cm. Bufnita este concepută pentru a-ti face viata mai usoara si a pastra plantele, fructele și florile tale in siguranta de invadarea daunatorilor sau rozatoarelor. Designul realist combinat cu culorile asemanatoare vor adauga acel strat suplimentar de protectie pentru gradina.

Realizat din plastic de calitate si pictat manual pentru un aspect realist.

  • Capul bufnitei se roteste 360 de grade
  • Ochii se lumineaza
  • Senzor de miscare incorporat in ochii bufnitei
  • Sunet realistic
  • Nu necesita alimentare - panou solar incorporat
  • Se poate umple cu nisip pentru o mai buna stabilitate
  • Posibilitate de fixare pe creanga copacului

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Strend Pro Decoratiune / sperietoare daunatori, solara, Bufnita cap rotativ si ochi luminosi, 43cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Strend Pro Decoratiune / sperietoare daunatori, solara, Bufnita cap rotativ si ochi luminosi, 43cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.