Stof Perna decorativa Marin Buccin albastra

Perna decorativa Marin Buccin albastra te duce cu gandul la adierea brizei. Perna decorativa Marin Buccin albastra confectionata din bumbac de calitate superioara, care impreuna cu tehnologia avansata de printare confera durabilitate ridicata si culori cu rezistenta crescuta in timp. Modelul este potrivit atat pentru amenajarile interioare, dar si pentru terasele de vara, motivele marine fiind potrivite anotimpului cald. Pentru a crea un aspect unitar al amenajarii interioare putet ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Stof Perna decorativa Marin Buccin albastra

Perna decorativa Marin Buccin albastra te duce cu gandul la adierea brizei. Perna decorativa Marin Buccin albastra confectionata din bumbac de calitate superioara, care impreuna cu tehnologia avansata de printare confera durabilitate ridicata si culori cu rezistenta crescuta in timp.

Modelul este potrivit atat pentru amenajarile interioare, dar si pentru terasele de vara, motivele marine fiind potrivite anotimpului cald.

Pentru a crea un aspect unitar al amenajarii interioare puteti adauga decoratiuni, fototapet, perne decorative, perne pentru scaun sau draperii din gama Marin.

Poate fi utilizata pentru uz rezidential, dar si in spatii comerciale, brutarii, cafenele sau gradinite.

Compozitie mixta: bumbac 50% (fata cu imprimeu scoici si corali) si poliester 50% (fata gri antracit).

Fata de perna este detasabila, asigurand astfel o intretinere usoara.

Proiectata si stilizata de Stof Franta, un producator cu traditie in materiale textile confectionate.

Intretinere:
-spalare manuala si automata la maxim 30 grade Celsius (a nu se utiliza inalbitor sau uscare automata).
-calcare la temperatura normala.
-curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stof Perna decorativa Marin Buccin albastra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stof Perna decorativa Marin Buccin albastra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.