Steinel Home2 silver 033057

Acest proiector LED cu senzor XLED Home2 033057 de culoare argintie este ideal pentru controlul suprafetelor de pana la 240 mp, are o durata de functionare de pana la 30 ani pentru leduri (folosite in medie 4,5 ore/zi) si reduce energia consumata cu 90%. Cu senzor cu pivotare pe orizontala si verticala si cu design ultraplat, proiectorul este combinat cu o impresionanta eficienta economica. Proiectorul LED de exterior XLED Home2 argintiu este un reflector cu senzor de miscare care ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Steinel Home2 silver 033057

Acest proiector LED cu senzor XLED Home2 033057 de culoare argintie este ideal pentru controlul suprafetelor de pana la 240 mp, are o durata de functionare de pana la 30 ani pentru leduri (folosite in medie 4,5 ore/zi) si reduce energia consumata cu 90%. Cu senzor cu pivotare pe orizontala si verticala si cu design ultraplat, proiectorul este combinat cu o impresionanta eficienta economica.

Proiectorul LED de exterior XLED Home2 argintiu este un reflector cu senzor de miscare care actioneaza automat aprinderea luminii la detectia miscarii în raza de actiune a senzorului infrarosu IR. Lumina este stinsa în mod automat, dupa o durata de timp ce poate fi reglata in intervalul 8 sec - 35 min:

  • Senzor de miscare 140° infrarosu (IR), integrat
  • Consum redus de energie, doar 15W
  • Panou LED complet pivotabil la 180°
  • Sistem de racire din compozit de magneziu cu înalta conductivitate termica HCMC

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Steinel Home2 silver 033057 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Steinel Home2 silver 033057 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.