Stefanplast Hranitor Caini Break Roz 1,5L

30,00 lei (1 magazin)
STEFANPLAST Hranitor Break Roz 1,5L este un dispozitiv din material plastic care poate fi utilizat in mod practic ca hranitor pentru caini si pisici. Datorita rezervorului transparent gradat se poate verifica usor in orice moment cantitatea de hrana disponibila. Se poate curata usor si rapid, iar piciorusele din cauciuc anti-derapant asigura o stabilitate excelenta. Dimensiuni: 28,5 18,5x22cm. Volum: 1,5 litri. ...

Descriere


Stefanplast Hranitor Caini Break Roz 1,5L

STEFANPLAST Hranitor Break Roz 1,5L este un dispozitiv din material plastic care poate fi utilizat in mod practic ca hranitor pentru caini si pisici. Datorita rezervorului transparent gradat se poate verifica usor in orice moment cantitatea de hrana disponibila. Se poate curata usor si rapid, iar piciorusele din cauciuc anti-derapant asigura o stabilitate excelenta. Dimensiuni: 28,5 18,5x22cm. Volum: 1,5 litri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stefanplast Hranitor Caini Break Roz 1,5L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stefanplast Hranitor Caini Break Roz 1,5L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.