Steaua Divina Rinostop 50g

de la 10,70 lei (2 magazine)
Rinostop reteta de plante pentru ceai combina proprietati tonice si stimulente asupra cailor respiratorii fiind excelent pentru mentinerea starii de sanatate a acestora. Actiuni:  Antiseptic, antiinflamator, dezobstruant al cailor nazale, analgezic calmant al tusei. Indicatii:  Se recomanda ca adjuvant in viroze respiratorii, gripa, rinite, rinosinuzite, laringite.  Ingrediente:  Busuioc(Ocimum basilicum), Salvie(Salvia officinalis), Scortisoara (C ...

Descriere


Steaua Divina Rinostop 50g

macerat la recese macereaza timp de 6-8 ore (de seara pana dimineata) 3-4 linguri din amestecul de plante intr-un litru de apa plata. Se strecoara si se beau 3-4 cani de macerat in decursul unei zile inainte de masa.
infuzie3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apa clocotita se pastreaza 15 min. la temperatura camerei apoi se strecoara si se bea. Se administreaza cate o cana de infuzie de 3 ori/zi.
pulbere de plantase macina fin amestecul de plante cu ajutorul unei rasnite electrice. Se administreaza sublingual timp de 15 min de 3-4 ori pe zi aproximativ cate o lingurita din pulberea obtinuta apoi se inghite cu apa. Eficienta terapeutica creste daca administrarea maceratului infuziei sau pulberii de planta se face pe stomacul gol.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Steaua Divina Rinostop 50g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Steaua Divina Rinostop 50g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.