Stanley SFMCE500B

416,31 lei (1 magazin)
Unealta multifunctionala SFMCE500 face parte din gama de scule electrice cu acumulator Stanlet FatMax V20. Aceasta unealta functioneaza cu noua gama de acumulatori Li-Ion FatMax V 20 de 18 V. Caracteristici:Se livreaza fara acumulatori si incarcator;Sistemul de schimbare rapida a accesoriilor ii asigura o versatilitate ridicata;Se pot monta diverse accesorii de taire, slefuire sau razuire; Forma compacta si ergonomica o fac ideala pentru zone de lucru greu accesibile;Turatie variabila ...

Descriere


Stanley SFMCE500B

Unealta multifunctionala SFMCE500 face parte din gama de scule electrice cu acumulator Stanlet FatMax V20. Aceasta unealta functioneaza cu noua gama de acumulatori Li-Ion FatMax V 20 de 18 V. Caracteristici:Se livreaza fara acumulatori si incarcator;Sistemul de schimbare rapida a accesoriilor ii asigura o versatilitate ridicata;Se pot monta diverse accesorii de taire, slefuire sau razuire; Forma compacta si ergonomica o fac ideala pentru zone de lucru greu accesibile;Turatie variabila ce ii asigura selectarea vitezei optime de lucru in functie de aplicatie;Lumina de lucru tip LED.Tipul acumulatorului: Li-Ion FatMax V20;Tensiune acumulator: 18 V;Oscilatii pe minut : 8000 - 18000;Intensitate sonora: 85 dB(A);Intensitate acustica: 96 dB(A);Vibratie mana/ brat: 7.9 m/s²;Greutate: 1,4 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stanley SFMCE500B de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stanley SFMCE500B sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.