Springmarkt Cicoare, 50g

8,00 lei (1 magazin)
Ceai de Cicoare Springmarkt, 50g:  ceaiul de cicoare este un bun coleretic-colagog, avand o actiune de stimulare a activitatii hepatice si a evacuarii si fluidificarii bilei, este depurativ si usor laxativ, avand ca principii active glicozidul cicorina, inulina, aminoacizi esentiali, acid cicoric, lactucina, tanin, ulei volatil. Este indicat ca adjuvant in afectiuni renale, hepatice, urinare, stomacale, icter, dischinezie biliara, colecistopatii, anorexie, constipatie, acnee, fu ...

Descriere


Springmarkt Cicoare, 50g

Ceai de Cicoare Springmarkt, 50gceaiul de cicoare este un bun coleretic-colagog, avand o actiune de stimulare a activitatii hepatice si a evacuarii si fluidificarii bilei, este depurativ si usor laxativ, avand ca principii active glicozidul cicorina, inulina, aminoacizi esentiali, acid cicoric, lactucina, tanin, ulei volatil. Este indicat ca adjuvant in afectiuni renale, hepatice, urinare, stomacale, icter, dischinezie biliara, colecistopatii, anorexie, constipatie, acnee, furunculoza, diabet.
Ingredientecicoare
Mod de administrareuz intern: se face infuzie din 1 lingura de planta la 250ml apa clocotita, se lasa acoperit 15 minute, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Sunt recomandate 3 cani pe zi, cu 30 minute inainte de mese. Se poate administra si macerat la rece (1 lingura de planta la 200ml apa, se lasa la temperatura camerei timp de 6-8 ore, consumandu-se 3 cani pe zi pe stomacul gol), sau sublingual, 1 lingurita de planta macinata fin de 4 ori pe zi pe stomacul gol, se mentine sub limba 10-15 minute, apoi se inghite cu apa.
Cantitate50 g.
AfectiuniAfectiuni dermatologice, Sistem digestiv, Afectiuni renale, Afectiuni hepato-biliare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Springmarkt Cicoare, 50g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Springmarkt Cicoare, 50g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.