Sportmann Set trambulina 430cm

de la 1.498,00 lei (2 magazine)
Trambulina Sportmann 430 cm include plasa de siguranta si scarita. Acest model de trambulina a fost conceput din materiale de inalta calitate si respecta standardele de siguranta europene TÜV NORD. Arcurile, cadrul si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt fabricate din otel galvanizat si rezista la coroziune. Suprafata de sarit elastica si durabila este rezistenta la razele UV si a fost conceputa dupa tehnologia de fabricatie din SUA. Trambulina suporta o greutate maxima ...

Descriere


Sportmann Set trambulina 430cm

Trambulina Sportmann 430 cm include plasa de siguranta si scarita. Acest model de trambulina a fost conceput din materiale de inalta calitate si respecta standardele de siguranta europene TÜV NORD. Arcurile, cadrul si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt fabricate din otel galvanizat si rezista la coroziune. Suprafata de sarit elastica si durabila este rezistenta la razele UV si a fost conceputa dupa tehnologia de fabricatie din SUA. Trambulina suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 150 kg. Trambulinele brandului Sportmann sunt sigure si calitative, atent testate pentru o utilizare indelungata fara probleme.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann Set trambulina 430cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann Set trambulina 430cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.