Sportmann Mad Cruiser cu roti LED ABEC 7-verde -

de la 129,00 lei (3 magazine)
Penny board Mad Cruiser cu roti LED ABEC 7-verde - Sportmann Penny board Mad Cruiser  surprinde prin design-ul atractiv si caracteristicile sale, care determina popularitatea acestui model. Produsul este realizat din materiale de inalta calitate care ii confera flexibilitate, manevrare usoara si performante deosebite. Placa din PP este aderenta, pentru o stabilitate mai mare in timpul plimbarii. Rulmentii ABEC 7 ofera o experienta placuta de utilizare a acestui s ...

Descriere


Sportmann Mad Cruiser cu roti LED ABEC 7-verde -

Penny board Mad Cruiser cu roti LED ABEC 7-verde - Sportmann

Penny board Mad Cruiser surprinde prin design-ul atractiv si caracteristicile sale, care determina popularitatea acestui model. Produsul este realizat din materiale de inalta calitate care ii confera flexibilitate, manevrare usoara si performante deosebite. Placa din PP este aderenta, pentru o stabilitate mai mare in timpul plimbarii. Rulmentii ABEC 7 ofera o experienta placuta de utilizare a acestui skateboard, in timp ce rotile iluminate ii dau un aspect sic. Datorita greutatii reduse si dimensiunilor compacte, pennyboard-ul incape cu usurinta in rucsac. Pennyboard Mad Cruiser cu roti LED este ideal pentru plimbari in oras si campusuri scolare. 

Descriere tehnica:

  • Placa rezistenta din polipropilena
  • Striatii anti-alunecare
  • Dimensiuni produs: L57 x l 15 cm
  • Rulmenti: ABEC 7
  • Ax: heavy duty alu
  • Roti de 60x45 mm din PU, cu LED
  • Greutate maxima a utilizatorului: 100 kg
  • Greutate produs: 1.74 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann Mad Cruiser cu roti LED ABEC 7-verde - de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann Mad Cruiser cu roti LED ABEC 7-verde - sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.