Sportmann F1-7235

de la 10.789,00 lei (4 magazine)
Aparat pentru tractiuni spate SPORTMANN F1-7235, face parte din seria de echipamente profesionale, ce ​​ofera utilizatorilor o experienta de antrenament premium la o valoare excelenta. Cadrul robust din metal ii confera o stabilitate mare in timpul antrenamentelor intense si ii permit o limita de greutate pentru utilizator de 200 kg. Acesta ofera un confort sporit, datorita tapiteriei din spuma de densitate mare si a captuseli din piele ecologica care ofera o rezistanta la uzura. P ...

Descriere


Sportmann F1-7235

Aparat pentru tractiuni spate SPORTMANN F1-7235, face parte din seria de echipamente profesionale, ce ​​ofera utilizatorilor o experienta de antrenament premium la o valoare excelenta. Cadrul robust din metal ii confera o stabilitate mare in timpul antrenamentelor intense si ii permit o limita de greutate pentru utilizator de 200 kg. Acesta ofera un confort sporit, datorita tapiteriei din spuma de densitate mare si a captuseli din piele ecologica care ofera o rezistanta la uzura. Pe langa toate caracateristicile de mai sus aparatul mai este dotat cu un diplay LCD de 5" pe care se afiseaza timpul, nr. de repetari, greutatea selectata, calorii si ritmul cardiac (pentru acesta este necesar o centura de piept ''POLAR'' care nu este inclusa). Posibilitatea de reglare a sezutului ii confera utilizatorului un antrenament cat mai confortabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann F1-7235 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann F1-7235 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.