Sportmann Aparat flexie picioare SM5002

de la 8.091,00 lei (4 magazine)
Aparatul pentru flexie a picioarelor SPORTMANN este destinat utilizarii pentru exercitiile muschilor superiori ai picioarelor atat din fata cat si din spate. Dispozitivul de reglare auxiliar cu arc pneumatic aduce mai multa comoditate utilizatorilor. Are butoane de reglare usor de utilizat pentru schimbarea unghiurilor de lucru si ajustarea dispozitivului la cursant. ...

Descriere


Sportmann Aparat flexie picioare SM5002

Aparatul pentru flexie a picioarelor SPORTMANN este destinat utilizarii pentru exercitiile muschilor superiori ai picioarelor atat din fata cat si din spate. Dispozitivul de reglare auxiliar cu arc pneumatic aduce mai multa comoditate utilizatorilor. Are butoane de reglare usor de utilizat pentru schimbarea unghiurilor de lucru si ajustarea dispozitivului la cursant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sportmann Aparat flexie picioare SM5002 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sportmann Aparat flexie picioare SM5002 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.