Spigen Tough Armor iPhone 11 Rose Gold

110,00 lei (1 magazin)
Carcasa Tough Armor pentru iPhone 11 iti ofera o tehnologie incorporata de absorbtie a socului pentru a-ti proteja dispozitivul impotriva impactului, din orice unghi. Caracteristici:Protectie premium, cu 2 straturi pentru o rezistenta sporita la impactTestata impotriva cazaturilor – MIL-STD 810G 516.6Carcasa este fabricata printr-o tehnologie cu dublu stratSuport de telefon integratAcces la toate porturile si functile telefonuluiProtectie premium, c ...

Descriere


Spigen Tough Armor iPhone 11 Rose Gold

Carcasa Tough Armor pentru iPhone 11 iti ofera o tehnologie incorporata de absorbtie a socului pentru a-ti proteja dispozitivul impotriva impactului, din orice unghi. Caracteristici:Protectie premium, cu 2 straturi pentru o rezistenta sporita la impactTestata impotriva cazaturilor – MIL-STD 810G 516.6Carcasa este fabricata printr-o tehnologie cu dublu stratSuport de telefon integratAcces la toate porturile si functile telefonuluiProtectie premium, cu 2 straturi pentru o rezistenta sporita la impactCarcasa Tough Armor pentru iPhone 11 a fost special proiectata si fabricata pentru a oferi o protectie sporita. Stratul TPU ofera o tehnologie de absorbtie a socului imbunatatita, pentru a-ti proteja telefonul indiferent de unghiul impactului.Testata conform standardelor militare MIL-STD 810G 516.6Carcasa de protectie Spigen Tough Armor a fost testata impotriva cazaturilor pentru a atinge standardul militar MIL-STD-810G 516.6, poti astfel sa fii sigur ca telefonul tau iPhone 11 este protejat in totalitate.Tehnologie cu dublu stratHusa Tough Armor este fabricata dintr-un strat TPU si imbracata intr-un strat de policarbonat dur. Aceasta combinatie hibrid iti ofera protectie premium.Suport de telefon integratCarcasa Spigen Tough Armor pentru iPhone 11 vine cu un suport de telefon integrat ca sa iti fie mult mai usor sa te uiti pe Youtube sau Netflix, sa vorbesti cu prietenii sau sa faci fotografii stabile, fara sa iti mai amorteasca mana sau sa iti fie teama ca vei scapa telefonul.Acces la toate porturile si caracteristicileCarcasa optimizeaza functionalitatea tuturor porturilor si a functiilor telefonului. Aceasta dispune de butoane TPU turnate, in timp ce portul pentru casti, portul de incarcare si camera sunt lasate deschise pentru o utilizare usoara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spigen Tough Armor iPhone 11 Rose Gold de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spigen Tough Armor iPhone 11 Rose Gold sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.