Spigen Carcasa AirSkin compatibila cu Samsung Galaxy S22 Crystal Clear

114,00 lei (1 magazin)
Carcasa de protectie usoara si ultra-subtire. Fabricata din policarbonat durabil, usor flexibil, care ofera protectie fiabila dispozitivului dvs si imbunatateste aderenta acestuia in mana. Produsul este ideal, complet functional, nu restrictioneaza accesul la porturile externe si protejeaza eficient telefonul impotriva zgarieturilor sau caderilor usoare. Caracteristici: Super subtire si usoara Complet functionala Usor de atasat si scos ...

Descriere


Spigen Carcasa AirSkin compatibila cu Samsung Galaxy S22 Crystal Clear


Carcasa de protectie usoara si ultra-subtire. Fabricata din policarbonat durabil, usor flexibil, care ofera protectie fiabila dispozitivului dvs si imbunatateste aderenta acestuia in mana. Produsul este ideal, complet functional, nu restrictioneaza accesul la porturile externe si protejeaza eficient telefonul impotriva zgarieturilor sau caderilor usoare.


Caracteristici:

  • Super subtire si usoara
  • Complet functionala
  • Usor de atasat si scos



Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Spigen Carcasa AirSkin compatibila cu Samsung Galaxy S22 Crystal Clear de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Spigen Carcasa AirSkin compatibila cu Samsung Galaxy S22 Crystal Clear sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.