soultree Sampon Ayurvedic cu Hibiscus si Miere, 250 ml

84,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Sampon Ayurvedic cu Hibiscus si Miere Soultree, 250 ml:  sampon ayurvedic formulat cu ingrediente naturale. Hidrateaza in profunzime firul de par, lasand parul curat si revigorat. Previne uscarea parului si il lasa matasos. De asemenea, acest produs este ideal pentru toate tipurile de par, fiind imbogatit cu petale de hibiscus, aloe vera nutritiva si miere hidratanta. Nu contine parabeni, siliconi, SLS, uleiuri minerale sau parfum sintetic. Aplicare: ...

Descriere


soultree Sampon Ayurvedic cu Hibiscus si Miere, 250 ml

Descrierea produsului:
Sampon Ayurvedic cu Hibiscus si Miere Soultree, 250 mlsampon ayurvedic formulat cu ingrediente naturale. Hidrateaza in profunzime firul de par, lasand parul curat si revigorat. Previne uscarea parului si il lasa matasos. De asemenea, acest produs este ideal pentru toate tipurile de par, fiind imbogatit cu petale de hibiscus, aloe vera nutritiva si miere hidratanta. Nu contine parabeni, siliconi, SLS, uleiuri minerale sau parfum sintetic.
Aplicarese aplica o cantitate potrivita de sampon pe parul umed, se maseaza delicat, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se clateste.
Tip parToate tipurile.
BeneficiuHidratare, Curatare.
Cantitate250 ml.
BrandSoultree

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul soultree Sampon Ayurvedic cu Hibiscus si Miere, 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru soultree Sampon Ayurvedic cu Hibiscus si Miere, 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.