Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS Lens

Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS este un obiectiv compact si rezistent la intemperii, ce va satisface aproape toate nevoile de unghi larg ale camerelor cu montura full-frame E-mount. De asemenea, dispune de o diafragma f/4 constanta pentru performanta si iluminare consistenta pe toata gama de zoom. Asigurand o calitate optima a imaginii, designul obiectivului incorporeaza cinci elemente asferice, inclusiv unul Advanced Aspherical (AA), trei elemente de dispersie extra-joasa s ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS Lens

Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS este un obiectiv compact si rezistent la intemperii, ce va satisface aproape toate nevoile de unghi larg ale camerelor cu montura full-frame E-mount. De asemenea, dispune de o diafragma f/4 constanta pentru performanta si iluminare consistenta pe toata gama de zoom. Asigurand o calitate optima a imaginii, designul obiectivului incorporeaza cinci elemente asferice, inclusiv unul Advanced Aspherical (AA), trei elemente de dispersie extra-joasa si are o acoperire anti-reflectanta Zeiss T*. Aceasta combinatie ofera imagini lipsite de aberatii si flare. Pentru o functionare lina, obiectivul foloseste un motor cu autofocus liniar si un design de focalizare interna. De asemenea, este echipat cu Optical SteadyShot pentru a reduce dramatic efectele zguduirilor camerei asupra imaginilor. In plus, are o diafragma circulara cu sapte lame pentru bokeh neted, rotunjit. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com. Obiectiv Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS Lens, capac obiectiv, capac posterior obiectiv, parasolar obiectiv, geanta de pastrare pentru obiectiv, Garantie 1 an.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS Lens de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS Lens sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.