Sonos ONEG2EU1

889,00 lei (1 magazin)
Sunet Premium Sonos One este sustinut de o pereche de amplificatoare Clasa D si driveri construiti special pentru boxa, ajustati meticulos pentru sunet bogat ce umple usor camera. Intimitate completa Un LED iluminat iti va indica de fiecare data cand microfonul boxei este pornit sau activ. Sau oprit. E mai bine cu doua boxe Sonos One Daca imperechezi doua boxe Sonos One in aceeasi camera, te vei bucura instantaneu de sunet Stereo. Comenzi tactile ...

Descriere


Sonos ONEG2EU1

Sunet Premium



Sonos One este sustinut de o pereche de amplificatoare Clasa D si driveri construiti special pentru boxa, ajustati meticulos pentru sunet bogat ce umple usor camera.



Intimitate completa



Un LED iluminat iti va indica de fiecare data cand microfonul boxei este pornit sau activ. Sau oprit.



E mai bine cu doua boxe Sonos One



Daca imperechezi doua boxe Sonos One in aceeasi camera, te vei bucura instantaneu de sunet Stereo.



Comenzi tactile



Atingeti pentru a mari volumul. Glisati pentru a sari peste o piesa. Comenzile tactile Sonos One sunt intotdeauna la indemana.





Poti reda tot ce conteaza pentru tine



TV. Filme. Muzica. Radio. Podcast-uri. Audiobook-uri. Jocuri. AirPlay. Suporta 66 de servicii de streaming




Alege cum controlezi



Controleaza Sonos One cu vocea, aplicatia Sonos, prin AirPlay sau prin aplicatia serviciului preferat de streaming.

 






Sunet superior



Construit dupa modelul Play:1, Sonos One este sustinut de o pereche de amplificatoare Clasa D si difuzoare construite special pentru boxa.

 






Flexibilitate



Poti folosi Sonos One de una singura sau o poti imperechea cu inca o boxa Sonos One pentru sunet stereo in aceeasi incapere. Sau o poti imperechea si cu Beam, Playbar sau Playbase pentru sunet surround extravagant in camera ta.

 








 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonos ONEG2EU1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonos ONEG2EU1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.