SNB Forma tort rotund 24cm cu fund detasabil 87711

19,00 lei (1 magazin)
Forma pentru tort rotunda, cu o dimensiune de 24cm. Usor de utilizat dar si de curatat, aceasta este ideala pentru a pregati desertul preferat. Gama SNB pune la dispozitie o varietate de forme de prajituri, torturi, tarte si nu numai, ca de asemenea tavi practice pentru a gati deserturi delicioase pentru intreaga familie. Alegeti vase practice de inalta calitate, dintr-o gama larga de modele si dimensiuni. ...

Descriere


SNB Forma tort rotund 24cm cu fund detasabil 87711

Forma pentru tort rotunda, cu o dimensiune de 24cm. Usor de utilizat dar si de curatat, aceasta este ideala pentru a pregati desertul preferat. Gama SNB pune la dispozitie o varietate de forme de prajituri, torturi, tarte si nu numai, ca de asemenea tavi practice pentru a gati deserturi delicioase pentru intreaga familie. Alegeti vase practice de inalta calitate, dintr-o gama larga de modele si dimensiuni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SNB Forma tort rotund 24cm cu fund detasabil 87711 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SNB Forma tort rotund 24cm cu fund detasabil 87711 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.