Skip Hop Explore and More 303253

139,00 lei (1 magazin)
Jucarie zornaitoare Creat special pentru manutele bebelusilor, acest set de 3 instumente include o albinuta cu margele zornaitoare, o vulpita cu clopotei si inca o albinuta cu aripi flexibile perfecte de rontait. Pregatiti-va de concert! Produsul este recomandat copiilor mai mari de 6 luni. Produsele indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi f ...

Descriere


Skip Hop Explore and More 303253

Jucarie zornaitoare

Creat special pentru manutele bebelusilor, acest set de 3 instumente include o albinuta cu margele zornaitoare, o vulpita cu clopotei si inca o albinuta cu aripi flexibile perfecte de rontait. Pregatiti-va de concert!

Produsul este recomandat copiilor mai mari de 6 luni.

Produsele indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Skip Hop Explore and More 303253 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Skip Hop Explore and More 303253 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.