Skip Hop Borcan termoizolat - Fluturas

108,80 lei (1 magazin)
Descriere Borcanul termoizolat de la SKIP HOP este din inox si poate mentine o portie de mancare rece pana la 5 ore sau calda pana la 7 ore. Pe margine are un spatiu special pentru un tacam si vine la pachet cu o ustensila ce poate fi folosita atat ca furculita cat si ca lingura. Capacitatea termosului este de 325 ml. Produsul este recomandat dupa varsta de 1 an. Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, ...

Descriere


Skip Hop Borcan termoizolat - Fluturas

Descriere

Borcanul termoizolat de la SKIP HOP este din inox si poate mentine o portie de mancare rece pana la 5 ore sau calda pana la 7 ore. Pe margine are un spatiu special pentru un tacam si vine la pachet cu o ustensila ce poate fi folosita atat ca furculita cat si ca lingura. Capacitatea termosului este de 325 ml. Produsul este recomandat dupa varsta de 1 an. Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.

Tip:
Borcan
Material:
Inox
Instructiuni Intretinere:
Se poate spala in masina de spalat vase. Nu se poate utiliza in cuptorul cu microunde.
 
Dimensiuni:H: 12cm | l: 9cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Skip Hop Borcan termoizolat - Fluturas de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Skip Hop Borcan termoizolat - Fluturas sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.