Sisley Machiaj lichid de strălucire (Phyto-Teint Ultra Éclat Machiaj) 30 ml 3+ Apricot

de la 267,10 lei (2 magazine)
Dezvăluie pielea care arată instantaneu radiantă și impecabilă. Fardurile lichide fără ulei, cu o textură de lungă durată, ușoară și ușor de întins, oferă un finisaj catifelat foarte natural și o acoperire medie. Conține extract de semințe de hrișcă pentru a proteja împotriva poluării, în timp ce extractele de flori de nalbă și gardenie adaugă hidratare și confort pielii proaspete. ...

Descriere


Sisley Machiaj lichid de strălucire (Phyto-Teint Ultra Éclat Machiaj) 30 ml 3+ Apricot

Dezvăluie pielea care arată instantaneu radiantă și impecabilă. Fardurile lichide fără ulei, cu o textură de lungă durată, ușoară și ușor de întins, oferă un finisaj catifelat foarte natural și o acoperire medie. Conține extract de semințe de hrișcă pentru a proteja împotriva poluării, în timp ce extractele de flori de nalbă și gardenie adaugă hidratare și confort pielii proaspete.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sisley Machiaj lichid de strălucire (Phyto-Teint Ultra Éclat Machiaj) 30 ml 3+ Apricot de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sisley Machiaj lichid de strălucire (Phyto-Teint Ultra Éclat Machiaj) 30 ml 3+ Apricot sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.