Sisley Șampon Revitalizant pentru volumul parului (Revitalizing Volumizing Shampoo) 500 ml

428,00 lei (1 magazin)
Șamponul revitalizant pentru volumul părului cu ulei de camelie curăță delicat și, în același timp, oferă vitaminele necesare pentru vitalitatea scalpului. Rezultatul este un păr frumos, strălucitor și sănătos. Textura sa lichidă se transformă într-o spumă fină și bogată la contactul cu apa. ...

Descriere


Sisley Șampon Revitalizant pentru volumul parului (Revitalizing Volumizing Shampoo) 500 ml

Șamponul revitalizant pentru volumul părului cu ulei de camelie curăță delicat și, în același timp, oferă vitaminele necesare pentru vitalitatea scalpului. Rezultatul este un păr frumos, strălucitor și sănătos. Textura sa lichidă se transformă într-o spumă fină și bogată la contactul cu apa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sisley Șampon Revitalizant pentru volumul parului (Revitalizing Volumizing Shampoo) 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sisley Șampon Revitalizant pentru volumul parului (Revitalizing Volumizing Shampoo) 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.