Sintesi Gresie portelanata Met Arch Light Silver Rectificata 121X60,4

204,00 lei (1 magazin)
Gresie portelanata Sintesi Met Arch Light Silver Rectificata 121X60,4 Gresia portelanata Sintesi Italia, colectia Met Archprezinta o rezistenta marita la abraziune, antiaderenta, rezistenta la inghet si dezghet, protectieimpotriva petelor sirezistenta la produsele chimice. Grosimea placilor de gresie ladimensiunea de 1210x604 mm este de 10 mm.Aceste produse se comercializeaza doar la nivel de cutie, modelul acesta avand 1,47 mp/cutie si o greutate de 22,00 kg/mp.Pretul afisat este cel ...

Descriere


Sintesi Gresie portelanata Met Arch Light Silver Rectificata 121X60,4

Gresie portelanata Sintesi Met Arch Light Silver Rectificata 121X60,4 Gresia portelanata Sintesi Italia, colectia Met Archprezinta o rezistenta marita la abraziune, antiaderenta, rezistenta la inghet si dezghet, protectieimpotriva petelor sirezistenta la produsele chimice. Grosimea placilor de gresie ladimensiunea de 1210x604 mm este de 10 mm.Aceste produse se comercializeaza doar la nivel de cutie, modelul acesta avand 1,47 mp/cutie si o greutate de 22,00 kg/mp.Pretul afisat este cel aferent unui mp de gresie. Gresia portelanata se coace o perioada mai indelungata in cuptor, la temperaturi mai ridicatedecat gresia obisnuita. Un factor important este faptul ca placile ceramice sunt rectificate (marginile placilor au fost taiate dupa procesare si coacere, pentru o precizie mai ridicata, deoarece in urma procesarii termice pot aparea abateri ale dimensiunilor finale) , ceea ce inseamna ca dupa montaj se potrivesc mai uniform pe perete sau podea , rosturile fiind mai putin pronuntate.Astfel designul interior al casei, apartamentului devine unul estetic si foarte elegant. Este mai rezistenta decat marmura sau granitul, iar aspectul dupa montaj este deosebit de placut. Gresia are o rezistenta sporita la socuri mecanice, chimice si la variatii extreme de temperatura( inghet - dezghet). Nu absoarbe apa, nu se pateaza si nu trebuie lustruita periodic.Cu placile colectiei Maiori din Sintesi ceramica italiana puteti crea medii strans legate de traditia artizanala italiana. Prin amestecarea bazelor inspirate de teracota si majolica, se obtin podele si pereti extrem de personalizati care recreeaza atmosfere rafinate mediteraneene, fara a renunta practicalitatea si confortul gresiei din portelan.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sintesi Gresie portelanata Met Arch Light Silver Rectificata 121X60,4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sintesi Gresie portelanata Met Arch Light Silver Rectificata 121X60,4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.