simplehuman Dozator de săpun lichid cu suport, 444 ml, inox periat BT1034

320,75 lei (1 magazin)
Dozator de săpun lichid cu montare pe perete reglarea dozei ideale de săpun, È™ampon sau balsam datorită manetei de la capătul dispenserului dozatorul include un cârlig pentru agățarea unui burete, aparat de ras sau a unui alt accesoriu deschiderea largă permite turnarea uÈ™oară a produsului din plastic foarte rezistent È™i oÈ›el, care este uÈ™or de curățat È™i rezistent la rugină SpecificaÈ›ii material: oÈ›el culoare: oÈ›el inoxidabil periat volum: 444 ml greuta ...

Descriere


simplehuman Dozator de săpun lichid cu suport, 444 ml, inox periat BT1034

Dozator de săpun lichid cu montare pe perete reglarea dozei ideale de săpun, È™ampon sau balsam datorită manetei de la capătul dispenserului dozatorul include un cârlig pentru agățarea unui burete, aparat de ras sau a unui alt accesoriu deschiderea largă permite turnarea uÈ™oară a produsului din plastic foarte rezistent È™i oÈ›el, care este uÈ™or de curățat È™i rezistent la rugină SpecificaÈ›ii material: oÈ›el culoare: oÈ›el inoxidabil periat volum: 444 ml greutatea produsului: 0,3 kg dimensiune: 11 x 9,4 x 24,5 cm (ÎxLxA) instalare prin găurire sau lipire (kitul de lipire nu este inclus)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul simplehuman Dozator de săpun lichid cu suport, 444 ml, inox periat BT1034 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru simplehuman Dozator de săpun lichid cu suport, 444 ml, inox periat BT1034 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.