Simba Steffi Love cu delfin

47,15 lei (1 magazin)
Steffi poate sa-si traiasca visul! Gata sa intre intr-un ocean de distractie, papusa Steffi poarta o bluza colorata si pantaloni scurti. Foloseste masca de snorkel si labele de scafandru ca sa inoate alaturi de prietenul ei, delfinul.Cu papusile Steffi Love, intotdeauna poti sa te pregatesti de noi jocuri fantastice si pline de aventura!Papusa nu poate sta singura in picioare! ...

Descriere


Simba Steffi Love cu delfin

Steffi poate sa-si traiasca visul! Gata sa intre intr-un ocean de distractie, papusa Steffi poarta o bluza colorata si pantaloni scurti. Foloseste masca de snorkel si labele de scafandru ca sa inoate alaturi de prietenul ei, delfinul.Cu papusile Steffi Love, intotdeauna poti sa te pregatesti de noi jocuri fantastice si pline de aventura!Papusa nu poate sta singura in picioare!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Simba Steffi Love cu delfin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Simba Steffi Love cu delfin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.