Shiseido COLORGEL balsam de buze #106-redwood

137,00 lei (1 magazin)
COLORGEL lipbalm de la Shiseido este un balsam de buze usor, hidratant si intens. Acest balsam de buze oferă 4 ore de hidratare continuă pentru a obtine buze sănătoase, netede si suculente. O formulă brevetată care combină intensitatea culorii unui ruj cu usurinta unui balsam, rezultând un finisaj semi-translucid si strălucitor. Nuantele sale includ un pigment de culoare complet modulabil, care permite atingerea intensitătii dorite în orice moment. Cu o textură plăcută, ...

Descriere


Shiseido COLORGEL balsam de buze #106-redwood

COLORGEL lipbalm de la Shiseido este un balsam de buze usor, hidratant si intens. Acest balsam de buze oferă 4 ore de hidratare continuă pentru a obtine buze sănătoase, netede si suculente. O formulă brevetată care combină intensitatea culorii unui ruj cu usurinta unui balsam, rezultând un finisaj semi-translucid si strălucitor. Nuantele sale includ un pigment de culoare complet modulabil, care permite atingerea intensitătii dorite în orice moment. Cu o textură plăcută, favorizează o alunecare incredibilă si are o gamă largă de culori inspirate din flori si copaci japonezi. Un omagiu clar pentru orasul de nastere al firmei. Alege rujul care îti place cel mai mult si aplică-l uniform pe pielea buzelor.

Testat dermatologic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Shiseido COLORGEL balsam de buze #106-redwood de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Shiseido COLORGEL balsam de buze #106-redwood sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.