Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream crema de zi anti-rid SPF 25 50 ml

de la 285,60 lei (2 magazine)
Descrierea produsului Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream Caracteristici Acum vă puteți păstra look-ul tineresc, fără probleme. Crema de zi anti-rid Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream este mai mult decât un tratament pentru netezirea ridurilor. Tehnologia unică ReNeura Technology+™ activează în piele capacitatea de a absorbi și de a utiliza toate ingredientele benefice, care combat semnele de îm ...

Descriere


Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream crema de zi anti-rid SPF 25 50 ml

Descrierea produsului Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream
Caracteristici

Acum vă puteți păstra look-ul tineresc, fără probleme. Crema de zi anti-rid Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream este mai mult decât un tratament pentru netezirea ridurilor. Tehnologia unică ReNeura Technology+™ activează în piele capacitatea de a absorbi și de a utiliza toate ingredientele benefice, care combat semnele de îmbătrânire.

Mai mult, tenul dvs. este protejat împotriva acțiunii agresorilor externi, cum ar fi radiațiile solare, rămânând hidratat, neted și strălucitor, pe parcursul întregii zile. În cazul utilizării regulate, rezultatele nu vor întârzia să apară, iar dvs. vă veți bucura de un look întinerit și radiant.

Caracteristici:

  • netezește vizibil ridurile și umple din interior liniile tenului
  • activează senzorii din piele și ameliorează reacția tenului la îngrijirea anti-age
  • hidratează tenul în profunzime, protejându-l împotriva uscării
  • redă tenului aspectul tineresc și radios
  • SPF 25 - protejează pielea față de acțiunea radiațiilor solare
  • are o textură fină ca mătasea
  • non-comedogenică
  • testată dermatologic

Compoziție:

  • ReNeura Technology+™ – conține ashitaba, o pulbere cu reacție activă, care crește receptivitatea pielii, pentru dinamizarea și prelungirea eficacității tratamentului.
  • extract din natsume - pentru o reactivitate sporită a pielii
  • complex KOMBU-Bounce - conține alge japoneze rare, cu acțiune antirid intensă

Aplicare:
Se aplică pe ten dimineața, ca ultimul pas în rutina dvs. de îngrijire. Se punee cu vârfurile degetelor pe față, pe frunte și pe nas, după care se întinde spre exterior.

Consistențăcrema
Tipul de tenpentru toate tipurile de piele
Efectanti-age
Protecție împotriva soareluicu SPF
Când se utilizeazăziua

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream crema de zi anti-rid SPF 25 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream crema de zi anti-rid SPF 25 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.