Set mot dintisor perie pieptan cadou fetita

Set mot primul dintisor, perie si pieptan cadou pentru fetita Set argintat mot, dintisor, perie si pieptan cadou de botez pentru fetita recomandat din colectia Juliana. Potrivit pentru a fi oferit cadou la botez sau mot pentru fetita. Dacă ești în căutare de cadouri pentru fetițe probabil ai văzut deja în mai multe variante în magazinul nostru dar nu ai hotărât încă pe care să alegi. Te putem ajuta să faci o alegere buna, pentru că noi știm că vrei să faci cea mai f ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Set mot dintisor perie pieptan cadou fetita

Set mot primul dintisor, perie si pieptan cadou pentru fetita
Set argintat mot, dintisor, perie si pieptan cadou de botez pentru fetita recomandat din colectia Juliana. Potrivit pentru a fi oferit cadou la botez sau mot pentru fetita.

Dacă ești în căutare de cadouri pentru fetițe probabil ai văzut deja în mai multe variante în magazinul nostru dar nu ai hotărât încă pe care să alegi.

Te putem ajuta să faci o alegere buna, pentru că noi știm că vrei să faci cea mai frumoasă impresie cu ocazia botezului sau la prima aniversare a bebelușului.

Când vine vorba de cadouri pentru fetițe, ne gândim la obiecte delicate care se potrivesc perfect pentru ocazii importante din viața fetiței.

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din primul anișor de viață al bebelușului cu această ocazie este bine să duci cadouri inspirate utile și frumoase.

Iti recomandam un set pentru prima buclă și primul dintisor în formă de trăsură și un set cu perie și pieptăn placat cu argint din colecția Juliana.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Set mot dintisor perie pieptan cadou fetita de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Set mot dintisor perie pieptan cadou fetita sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.