Set de caligrafie La Kaligrafica

Set cadou caligrafie antichizata La Kaligrafica Alege un set de caligrafie din colectia italiana: La Kaligrafica , un cadou simbolic, special, de colectie si ''parfum de istorie''. Setul include calimara si pana cu penita metalica si este prezentat in cutie de cadou transparenta, cu spate decorat in stil vintage. Alege un set de caligrafie facut in Italia de ''La Kaligrafica'' ! Il poti adauga la colectia personala sau il poti oferi cadou unei persoane pasionate de aceste obiecte de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Set de caligrafie La Kaligrafica

Set cadou caligrafie antichizata La Kaligrafica
Alege un set de caligrafie din colectia italiana: La Kaligrafica, un cadou simbolic, special, de colectie si ''parfum de istorie''.

Setul include calimara si pana cu penita metalica si este prezentat in cutie de cadou transparenta, cu spate decorat in stil vintage.

Alege un set de caligrafie facut in Italia de ''La Kaligrafica'' ! Il poti adauga la colectia personala sau il poti oferi cadou unei persoane pasionate de aceste obiecte de colectie.

Daca esti in cautare de idei de cadouri pentru profesori, profesoare, jurnalisti, scriitori si alti intelectuali cu pasiune pentru scris, setul de caligrafie este cadoul simbolic ideal.
Specificatii set cadou:
  • Un set de caligrafie include cerneala si penita metalica cu pana culori: verde, rosu, rosu inchis, albastru si negru.
  • Ambalaj: Cutie cadou transparenta.
  • Livrare: 24-48 de ore dupa confirmarea stocului.
  • Confirmare stoc telefonica: recomandata.
  • Pret/ buc

Produs disponibil in trei, patru culori. verde, rosu inchis, negru, albastru. Pretul este per bucata. Specifica modelul dorit. Nu garantam stocul pe culoare. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru confirmare: 0785232325!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Set de caligrafie La Kaligrafica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Set de caligrafie La Kaligrafica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.