Serax Pahar Gri 395 ml

33,60 lei (1 magazin)
Serax este brandul ideal pentru a adaugaun plusde personalitate caminului tau si creeaza momente de neuitat la masa. Bazandu-se pe cei mai talentati designeri din lume, toate obictele sunt un produs artizanal traditional. Serax cauta frumusetea in lucrurile care fac ca viata sa fie mai frumoasa,intru-cat acestea creeaza o casa care inspira fericirea. Categorii: Pahare Culoare: gri Brand: Serax Tip: Pahar Material: Sticla Instructiuni Intretin ...

Descriere


Serax Pahar Gri 395 ml

Serax este brandul ideal pentru a adaugaun plusde personalitate caminului tau si creeaza momente de neuitat la masa. Bazandu-se pe cei mai talentati designeri din lume, toate obictele sunt un produs artizanal traditional. Serax cauta frumusetea in lucrurile care fac ca viata sa fie mai frumoasa,intru-cat acestea creeaza o casa care inspira fericirea.

Categorii:
Pahare
Culoare:
gri
Brand:
Serax
Tip:
Pahar
Material:
Sticla
Instructiuni Intretinere:
Se poate spala in masina de spalat vase. Se poate utiliza in cuptorul cu microunde.
Capacitate:
395 ml
 
Dimensiuni:H: 9cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Serax Pahar Gri 395 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Serax Pahar Gri 395 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.