Sefiros Șampon uscat pentru păr deschis la culoare DrySha (Dry Shampoo) 50 ml

19,00 lei (1 magazin)
Șamponul uscat răcoritor curăță părul și scalpul fără a folosi apă. Creează instantaneu o senzație de păr proaspăt. După aplicare, părul dvs. va fi strălucitor, mătăsos, moale, ridicat de la rădăcini și frumos parfumat ca după spălare. Șamponul uscat împrospătează părul și îi conferă un aspect natural pe tot parcursul zilei. ...

Descriere


Sefiros Șampon uscat pentru păr deschis la culoare DrySha (Dry Shampoo) 50 ml

Șamponul uscat răcoritor curăță părul și scalpul fără a folosi apă. Creează instantaneu o senzație de păr proaspăt. După aplicare, părul dvs. va fi strălucitor, mătăsos, moale, ridicat de la rădăcini și frumos parfumat ca după spălare. Șamponul uscat împrospătează părul și îi conferă un aspect natural pe tot parcursul zilei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sefiros Șampon uscat pentru păr deschis la culoare DrySha (Dry Shampoo) 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sefiros Șampon uscat pentru păr deschis la culoare DrySha (Dry Shampoo) 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.