Seboradin Balsam regenerant par uscat, 200ml

25,99 lei (1 magazin)
Balsam pentru par uscat, deteriorat de vopsire si coafare, indreptare, uscare, pentru femei si barbati. Proprietati: - confera stralucire si netezime parului, vitalitate, elasticitate, il hidrateaza; - protejeaza impotriva radiatiilor UV si despicarii varfurilor frelor de par; - impiedica electrizarea parului, faciliteaza pieptanarea; - parul este regenerat, hranit, hidratat, stralucitor si moale, precum si rezistent la deteriorari. Ingrediente active: Contine un complex de ...

Descriere


Seboradin Balsam regenerant par uscat, 200ml

Balsam pentru par uscat, deteriorat de vopsire si coafare, indreptare, uscare, pentru femei si barbati.

Proprietati- confera stralucire si netezime parului, vitalitate, elasticitate, il hidrateaza;
- protejeaza impotriva radiatiilor UV si despicarii varfurilor frelor de par;
- impiedica electrizarea parului, faciliteaza pieptanarea;
- parul este regenerat, hranit, hidratat, stralucitor si moale, precum si rezistent la deteriorari.
Ingrediente activeContine un complex de proteine si un complex nanotehnologic de vitamine (provitamina B5, vitamine E, F, PP, H - biotina, ZN, proteine si aminoacizi) care hranesc si hidrateaza parul.
Mod de utilizareAplicati pe parul umed, dupa folosirea si clatirea samponului, distribuiti si masati timp de 3 minute. Clatiti.
Forma de prezentareFlacon 200ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Seboradin Balsam regenerant par uscat, 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Seboradin Balsam regenerant par uscat, 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.