Sea Sonic PX-500

Descrierea produsului   Putere 500W Puterea sursei de alimentare este un parametru extrem de important, ceea ce înseamnă cantitatea de energie care poate fi furnizată componentelor computerului. Echipamentele mai puțin avansate, al căror scop principal este munca de birou, pot fi alimentate de obicei cu 500W . Cu toate acestea, verificați acest lucru cu atenție. Este suficient să adăugați cerințele de energie ale tuturor componentelor. O ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sea Sonic PX-500

Descrierea produsului

 
Putere 500W

Puterea sursei de alimentare este un parametru extrem de important, ceea ce înseamnă cantitatea de energie care poate fi furnizată componentelor computerului. Echipamentele mai puțin avansate, al căror scop principal este munca de birou, pot fi alimentate de obicei cu 500W . Cu toate acestea, verificați acest lucru cu atenție. Este suficient să adăugați cerințele de energie ale tuturor componentelor. O soluție simplă va fi utilizarea unui calculator pe care îl puteți găsi cu ușurință pe Internet. Alegerea sursei de alimentare potrivită are un impact mare asupra funcționării sigure a computerului.

 
80 Plus Platinum

Sursele de alimentare certificate sunt de mare încredere de către clienți. Clasa lor este confirmată de măsurători profesionale care determină raportul dintre eficiență și sarcină. Sursele de alimentare cu certificatul 80 Plus Platinum se caracterizează prin eficiența de 90% la 20% sarcină , 92% la 50% sarcină și 89% la sarcină maximă. Trebuie admis că acestea sunt rezultate foarte bune. O astfel de sursă de alimentare va fi perfectă pentru o configurație hardware formată din componente de înaltă clasă. Este o alegere excelentă pentru utilizatorii exigenți.

 
 
Complet modular

Alimentarea cu cabluri modulare vă va permite să eliminați firele inutile. Datorită acestui fapt, va exista ordine în interiorul carcasei și utilizatorii vor evita cablurile încurcate. Aceasta este o soluție excelentă pentru persoanele care își îmbunătățesc frecvent configurația hardware. Înlocuirea componentelor individuale va fi pur și simplu mult mai ușoară . Folosim doar cablurile necesare pentru buna funcționare a computerului. Desigur, alegerea depinde de nevoile individuale ale utilizatorilor, dar merită cu siguranță să luați în considerare cumpărarea unei astfel de surse de alimentare.

 
ATX

Este cel mai universal și cel mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A găsit o aplicație largă. Va funcționa bine cu configurații mai simple destinate lucrărilor de birou, precum și cu dispozitive pentru jucători. Înălțimea și lățimea acestui tip de sursă de alimentare sunt specificate în standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului și crește proporțional. Aceasta este o problemă importantă atunci când alegeți carcasa potrivită, care ar trebui adaptată la dimensiunea sursei de alimentare.

 
Pasywne chłodzenie

Chłodzenie pasywne to proces, który nieco gorzej odprowadza ciepło, jednak odbywa się relatywnie cicho. Jest to możliwe dzięki dużym radiatorom. Przy budowie konfiguracji komputerowej z chłodzeniem pasywnym należy zadbać o odpowiednią obudowę. Komponenty, które emitują dużą ilość ciepła, powinny mieć więcej miejsca. Ponadto łatwiej będzie zainstalować dodatkowe wentylatory. Stosując wysokiej klasy zasilacz o chłodzeniu pasywnym, można skonfigurować bardzo wydajny sprzęt.

 
SCP

Zasilacz odpowiada za dostarczenie energii do podzespołów komputera. W sieci energetycznej dochodzi do wahań parametrów napięcia. SCP (Short Circuit Protection) to zabezpieczenie przeciwzwarciowe. Zostaje aktywowane, gdy w obwodzie wystąpi opór poniżej 0,1 Ω. To zabezpieczenie spotkamy we wszystkich nowych, jak również starszych zasilaczach. Gdy tylko zwarcie zostanie wykryte, zasilacz natychmiast będzie odłączony. Dzięki temu możemy być spokojni o komponenty naszego komputera.

 
SUS

OPP (Over Power Protection) protejează întreaga sursă de alimentare împotriva suprasolicitării , fără a se limita la linii simple. Exact aceeași protecție care poate fi găsită sub un nume diferit este OLP - Over Load Protection. În ambele cazuri, alimentarea va fi oprită atunci când puterea consumată depășește puterea totală a alimentatorului.

 
OCP

Una dintre modalitățile de a ne proteja echipamentele este OCP (Over Current Protection) . Aceasta este o protecție împotriva supraîncărcării stabilizatorului cu intensitate de curent prea mare. Fiecare linie de alimentare este monitorizată separat. În caz de suprasarcină, sursa de alimentare se oprește. OCP este o cerință a standardului ATX12V .

 
OTP

OTP (Over Temperature Protection) protejează sursa de alimentare împotriva supraîncălzirii , care poate apărea ca urmare a supraîncărcării sau a circulației deficitare a aerului. Alimentarea va fi oprită imediat când temperatura atinge valoarea prag. Protecția OTP este cerută de standardul ATX12V.

 
UVP

O sursă de alimentare pentru computer este un dispozitiv extrem de important, care este responsabil pentru furnizarea de energie componentelor. Atunci când cumpărați, merită să acordați atenție caracteristicilor individuale de securitate. UVP (Under Voltage Protection) protejează împotriva tensiunii prea mici pe liniile de intrare. Deși această defecțiune nu afectează posibile deteriorări ale componentelor, aceasta poate afecta negativ performanța optimă a acestora. Cu siguranță merită să alegeți o sursă de alimentare cu UVP . Acest lucru va îmbunătăți cu siguranță confortul utilizării computerului.

 
Ambalaj original

OVP (Over Voltage Protection) oferă protecție împotriva tensiunii de ieșire prea mari. Se activează când tensiunea este cu 15% mai mare decât valoarea nominală. Protecția funcționează pe fiecare linie de ieșire a sursei de alimentare și este cerută de standardul ATX12V . Ca urmare, riscul de defectare a componentelor alimentate este redus semnificativ.

 
Sistem PFC activ

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere pentru a minimiza pierderile din liniile de transmisie. Sistemele active se adaptează la condițiile care prevalează într-o anumită rețea. Acest lucru afectează în mod direct posibilitatea de a obține o eficiență ridicată a sursei de alimentare. Gama factorilor de putere este de la 0,9 la 0,99 . Nu este un parametru care ar afecta semnificativ confortul utilizării computerului. Cu toate acestea, este o soluție mai ecologică , care poate fi importantă pentru mulți clienți.

80 Plus Platinium

Seria PRIME PX atinge cel mai înalt nivel de 80 PLUS ® Platinium de pe piață datorită eficienței de 92% la 50% sarcină de sistem.

 
Regulă de încărcare

Cel mai recent design al sezonului menține tensiunea de ieșire într-un interval foarte îngust, obținând o reglare a sarcinii mai mică de 0,5%. Această performanță electrică impresionantă și stabilitate fac din această sursă de alimentare alegerea ideală pentru sistemele de înaltă performanță.

 
Design sezonier fără ventilatoare

Ventilatoarele de răcire din sursa de alimentare sunt înlocuite cu răcire pasivă bazată pe disiparea căldurii. Funcționarea silențioasă nu numai că oferă un mediu de lucru mai plăcut, ci și consumul de energie și reduce facturile la utilități.

 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sea Sonic PX-500 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sea Sonic PX-500 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.