Schuller Rezerva trafalet radiator 100 mm

Rezerva trafalet radiator Calitate profesionala, din fire de poliamida fine care au o foarte buna absorbtie si eliberare a vopselei pentru un randament ridicat pe m². Pentru a evita scamosarea, materialul trebuie spalat usor inainte de prima utilizare, nu stropeste si are o durabilitate ridicata. Este foarte rezistent, rezista la solventi si lasa in urma o structura de suprafata foarte fina. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Schuller Rezerva trafalet radiator 100 mm

Rezerva trafalet radiator
Calitate profesionala, din fire de poliamida fine care au o foarte buna absorbtie si eliberare a vopselei pentru un randament ridicat pe m². Pentru a evita scamosarea, materialul trebuie spalat usor inainte de prima utilizare, nu stropeste si are o durabilitate ridicata. Este foarte rezistent, rezista la solventi si lasa in urma o structura de suprafata foarte fina.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schuller Rezerva trafalet radiator 100 mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schuller Rezerva trafalet radiator 100 mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.