Schnitzer Bagheta Clasica Fara Gluten Bio 2 bucati

de la 22,97 lei (2 magazine)
Descriere: Bagheta clasica FARA GLUTEN 2 bucati bio Schnitzer, 360g Bagheta clasica bio FARA GLUTEN de la Schnitzer este o interpretare a clasicului francez dae intr-o varianata fara gluten. Indiferent daca este sarat sau dulce, bagheta noastra ecologica bogata in fibre poate fi combinata in multe feluri si este potrivita atat la serviciu cat si in calatorii. Un adevarat universal care promite adevarate momente de placere chiar si fara boala celiaca. Ingrediente: apa, amidon ...

Descriere


Schnitzer Bagheta Clasica Fara Gluten Bio 2 bucati

Descriere: Bagheta clasica FARA GLUTEN 2 bucati bio Schnitzer, 360g

Bagheta clasica bio FARA GLUTEN de la Schnitzer este o interpretare a clasicului francez dae intr-o varianata fara gluten. Indiferent daca este sarat sau dulce, bagheta noastra ecologica bogata in fibre poate fi combinata in multe feluri si este potrivita atat la serviciu cat si in calatorii. Un adevarat universal care promite adevarate momente de placere chiar si fara boala celiaca.


Ingrediente:
apa, amidon de porumb* 28%, aluat natural de orez* (faina de orez*, apa), fulgi de mei*, faina de in*, ulei de floarea soarelui*, faina de porumb* 3%, faina de orez*, tarate de psyllium*, proteina* din mazare, dextroza, sare de mare, drojdie*, agent de ingrosare: guma guar*, xantan, condimente*. *provenit din agricultura ecologica controlata.


Declaratia nutritionala pentru 100g:

valoare energetica: 747kJ/178kcal

grasimi: 4.2g

acizi grasi saturati: 0.5g

glucide: 28g

zaharuri: 0.8g

fibre: 6.8g

proteine: 4.1g

sare: 1.0g


Alergeni urme:
lupin, ou, soia, susan

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schnitzer Bagheta Clasica Fara Gluten Bio 2 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schnitzer Bagheta Clasica Fara Gluten Bio 2 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.