Schesir Pachet Plic Junior Ton 6x85g

38,69 lei (1 magazin)
PACHETUL SCHESIR CAT PLIC JUNIOR TON 6x85g contine 6 pliculete de hrana umeda cu carne de ton pentru pisici junior. Ingredientele din Schesir Junior Ton sunt atent selectionate, mancarea avand ca baza carnea de ton oriental provenit din largul oceanului (nu din ferme piscicole). Aceste ingrediente confera pisicii sanatate printr-o hranire corecta si echilibrata, iar gustul Schesir este irezistibil chiar si pentru cele mai mofturoase si rasfatate pisici. ...

Descriere


Schesir Pachet Plic Junior Ton 6x85g

PACHETUL SCHESIR CAT PLIC JUNIOR TON 6x85g contine 6 pliculete de hrana umeda cu carne de ton pentru pisici junior. Ingredientele din Schesir Junior Ton sunt atent selectionate, mancarea avand ca baza carnea de ton oriental provenit din largul oceanului (nu din ferme piscicole). Aceste ingrediente confera pisicii sanatate printr-o hranire corecta si echilibrata, iar gustul Schesir este irezistibil chiar si pentru cele mai mofturoase si rasfatate pisici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schesir Pachet Plic Junior Ton 6x85g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schesir Pachet Plic Junior Ton 6x85g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.