Savio USB-A – Lightning cable with digital display, 1m CL-173

Cablu de date / incarcare tip Lightning Savio CL-173, fast charge, 12W, display digital, lungime 1m     Cablul USB-A la tip Lightning CL-173 este un produs de inalta calitate, cu un design modern, care garanteaza o incarcare sigura si rapida . Proiectat pentru dispozitive care accepta transmisia de date de pană la 480 Mbps . Structura intarita protejeaza impotriva deteriorarii, iar afisajul digital extrem de practic incorporat arata puterea de incarcare a dispozitiv ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Savio USB-A – Lightning cable with digital display, 1m CL-173

Cablu de date / incarcare tip Lightning Savio CL-173, fast charge, 12W, display digital, lungime 1m

 

 

Cablul USB-A la tip Lightning CL-173 este un produs de inalta calitate, cu un design modern, care garanteaza o incarcare sigura si rapida . Proiectat pentru dispozitive care accepta transmisia de date de pană la 480 Mbps .

Structura intarita protejeaza impotriva deteriorarii, iar afisajul digital extrem de practic incorporat arata puterea de incarcare a dispozitivului in timp real .

SAVIO CL-173 accepta tehnologia de incarcare rapida (PD) si functioneaza in ambele sensuri. Cablul detecteaza necesarul de energie al dispozitivului conectat si regleaza cu precizie tensiunea si intensitatea curentului, cea ce ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriei.

 

 

Functionalitate:
  • Transmitere rapida a datelor
  • Incarcare rapida
  • Ecran digital
     
Specificatii:
  • Conectori: 1 x USB-A, 1 x LIGHTNING
  • Putere nominala: 12 W (5 V, 2,4 A)
  • Transfer de date: pana la 480 Mbps
  • Lungime: 1 m

Exemplu de aplicare: 

  • Conectarea/incarcarea unui telefon sau tableta Apple la un computer

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savio USB-A – Lightning cable with digital display, 1m CL-173 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savio USB-A – Lightning cable with digital display, 1m CL-173 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.