Savage Gear LB Cannibal Curltail 10cm 5G Roach 4buc 61699

21,99 lei (1 magazin)
Cea mai populară nălucă soft, model shad curltail. Apreciată pe tot globul ca fiind una dintre cele mai versatile și eficiente nălucă soft. Cannibal Shad foarte popular, într-o versiune curltail. Coada se mișcă cu o viteza foarte joasa si va trimite flash si vibratii - o nălucă foarte versatila si eficienta pentru știucă, biban și șalău! Tip: Grub Lungime: 10 cm ...

Descriere


Savage Gear LB Cannibal Curltail 10cm 5G Roach 4buc 61699

Cea mai populară nălucă soft, model shad curltail. Apreciată pe tot globul ca fiind una dintre cele mai versatile și eficiente nălucă soft.
Cannibal Shad foarte popular, într-o versiune curltail. Coada se mișcă cu o viteza foarte joasa si va trimite flash si vibratii - o nălucă foarte versatila si eficienta pentru știucă, biban și șalău!


Tip: Grub
Lungime: 10 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savage Gear LB Cannibal Curltail 10cm 5G Roach 4buc 61699 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savage Gear LB Cannibal Curltail 10cm 5G Roach 4buc 61699 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.