Savage Gear Gravity Twitch SR 9.5cm 15g Perch

47,99 lei (1 magazin)
Sistemul magnetic long cast, cu miez metalic glisant, face lansarea la distanta precisa si foarte usoara. Construit in camera tubulara cu rattlin, ce emite un sunet foarte caracteristic. La recuperarea constanta, voblerul are actiune de flanking super provocatoare si este echilibrat chiar si in curent mai puternic. Naluca imita perfect un peste de prada mic, iar detaliile incredibile de imprimare fotografica ii fac pe pestii rapitori sa atace puternic si fara ezitare. Nalucile sunt su ...

Descriere


Savage Gear Gravity Twitch SR 9.5cm 15g Perch

Sistemul magnetic long cast, cu miez metalic glisant, face lansarea la distanta precisa si foarte usoara. Construit in camera tubulara cu rattlin, ce emite un sunet foarte caracteristic. La recuperarea constanta, voblerul are actiune de flanking super provocatoare si este echilibrat chiar si in curent mai puternic. Naluca imita perfect un peste de prada mic, iar detaliile incredibile de imprimare fotografica ii fac pe pestii rapitori sa atace puternic si fara ezitare. Nalucile sunt suspending iar la oprire sunt adesea atacate puternic. Excelenta pentru biban, stiuca, pastrav, avat, bass si somon.



• Super Detalii

• Suspending cu echilibru orizontal

• Sistem magnetic de aruncare lunga

• Camera rattlin

• Ancore SGY 1X BN - #4 la 9.5cm

• Inele despicate forjate puternice forjate

• Adancime de activare : 9,5cm ... 0,7-1,5m

• Testat in tanc


Tip pescuit: Spinning
Tip vobler: Suspending
Adancime activare: 0.70 - 1.50 m
Numar ancore: 1
Marime ancore: 4
Lungime: 9.5 cm
Greutate: 15 g
Culoare: Perch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Savage Gear Gravity Twitch SR 9.5cm 15g Perch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Savage Gear Gravity Twitch SR 9.5cm 15g Perch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.