Sapho Moa - Element de încălzire cu termostat și control Bluetooth, 300 W, negru mat MOA-B-300

804,88 lei (1 magazin)
Element de încălzire Moa cu termostat putere: 300 W tensiune de funcționare 230 V/50 Hz lungime element de încălzire: 300 mm filet de conectare: G 1/2 clasa de protecție I cablu de conectare, lungime 1,5 m, culoare negru protecție dublă împotriva supraîncălzirii designul simetric permite instalarea pe partea stângă/dreaptă a radiatorului finisaj de suprafață: negru mat Funcții pornit / oprit reglarea temperaturii radiatorului în 5 trepte în limitele de: 30-60 ° ...

Descriere


Sapho Moa - Element de încălzire cu termostat și control Bluetooth, 300 W, negru mat MOA-B-300

Element de încălzire Moa cu termostat putere: 300 W tensiune de funcționare 230 V/50 Hz lungime element de încălzire: 300 mm filet de conectare: G 1/2 clasa de protecție I cablu de conectare, lungime 1,5 m, culoare negru protecție dublă împotriva supraîncălzirii designul simetric permite instalarea pe partea stângă/dreaptă a radiatorului finisaj de suprafață: negru mat Funcții pornit / oprit reglarea temperaturii radiatorului în 5 trepte în limitele de: 30-60 °C funcție anti-îngheț în cazul în care temperatura scade sub 5-7 °C funcție de încălzire rapidă pentru 2 ore pentru uscarea prosoapelor control Bluetooth prin intermediul aplicației În cazul conectării elementului de încălzire la calorifer doar pentru încălzirea electrică, este necesar să achiziționezi un dop pentru cel de-al doilea suport.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sapho Moa - Element de încălzire cu termostat și control Bluetooth, 300 W, negru mat MOA-B-300 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sapho Moa - Element de încălzire cu termostat și control Bluetooth, 300 W, negru mat MOA-B-300 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.