Sapho Kimura - Baterie cadă termostatată, cu accesorii, crom KU500

de la 2.263,57 lei (2 magazine)
Baterie cadă termostatată HI-TECHTERM - sistem economic de încălzire a apei Siguranță STOP - sistem sigur împotriva scaldării Diametrul dușului de cap: 200 mm Înălțime reglabilă: 879-1329 mm Spațierea intrărilor de apă: 150 mm Material: alamă (corpul robinetului și mânerul de operare) Finisaj de suprafață: crom Filtre integrate la intrarea bateriei Pachetul include duș de mână și furtun. Bateria este setată din fabrică și testată la 3 bar. În aceste cond ...

Descriere


Sapho Kimura - Baterie cadă termostatată, cu accesorii, crom KU500

Baterie cadă termostatată HI-TECHTERM - sistem economic de încălzire a apei Siguranță STOP - sistem sigur împotriva scaldării Diametrul dușului de cap: 200 mm Înălțime reglabilă: 879-1329 mm Spațierea intrărilor de apă: 150 mm Material: alamă (corpul robinetului și mânerul de operare) Finisaj de suprafață: crom Filtre integrate la intrarea bateriei Pachetul include duș de mână și furtun. Bateria este setată din fabrică și testată la 3 bar. În aceste condiții, funcția robinetului este optimă cu orice tip de încălzire a apei. Pentru presiuni mai mari de 5 bari, vă recomandăm instalarea unui reductor de presiune.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sapho Kimura - Baterie cadă termostatată, cu accesorii, crom KU500 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sapho Kimura - Baterie cadă termostatată, cu accesorii, crom KU500 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.