Santo Raphael Ulei Esential de Arbore de Ceai, 10 ml

24,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Ulei Esential de Arbore de Ceai Santo Raphael, 10 ml:  ulei esential de arbore de ceai cu efect purificator bland si rafinat. Calmeaza emotiile excesive si intareste sistemul imunitar. Are actiune antiseptica, antimicotica, antivirala, antifungica, antiinflamatoare si de tonic cardiac. De asemenea, acest produs purifica si curata pielea. Este recomandat ca adjuvant in dureri ale urechilor, infectii bacteriene sau virale, gingivite, hipertensiune, infect ...

Descriere


Santo Raphael Ulei Esential de Arbore de Ceai, 10 ml

Descrierea produsului:
Ulei Esential de Arbore de Ceai Santo Raphael, 10 mlulei esential de arbore de ceai cu efect purificator bland si rafinat. Calmeaza emotiile excesive si intareste sistemul imunitar. Are actiune antiseptica, antimicotica, antivirala, antifungica, antiinflamatoare si de tonic cardiac. De asemenea, acest produs purifica si curata pielea. Este recomandat ca adjuvant in dureri ale urechilor, infectii bacteriene sau virale, gingivite, hipertensiune, infectii vaginale, acnee juvenila, acnee rozacee, eczeme, herpes si eruptii cutanate.
IngredienteFrunze de ceai verde
Mod de utilizareUz extern: se fac spalaturi.
Uz interndoar cu avizul consultantului de specialitate.
Cantitate10 ml.
AfectiuniSistem imunitar, Afectiuni cardiace, Acnee, Afectiuni ale pielii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Santo Raphael Ulei Esential de Arbore de Ceai, 10 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Santo Raphael Ulei Esential de Arbore de Ceai, 10 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.