Samsung Galaxy Tab A 2019 T295 2GB RAM 32GB 4G Black

639,00 lei (1 magazin)
Tableta care te insoțește mereu Descopera un partener util in Galaxy Tab A (8,0inch, 2019), o tableta care exceleaza la elementele de baza și care include mult mai multe. Avand un design ușor de ținut intr-o mana, aceasta este subțire, compacta și portabila, fiind un amestec ideal de performanța, design și accesibilitate.       Un design convenabil Am eliminat tasta „home” din fața și am mutat logo-ul pe spatele Galaxy Tab A ...

Descriere


Samsung Galaxy Tab A 2019 T295 2GB RAM 32GB 4G Black

Tableta care te insoțește mereu
Descopera un partener util in Galaxy Tab A (8,0inch, 2019), o tableta care exceleaza la elementele de baza și care include mult mai multe. Avand un design ușor de ținut intr-o mana, aceasta este subțire, compacta și portabila, fiind un amestec ideal de performanța, design și accesibilitate.
 
 
 
Un design convenabil
Am eliminat tasta „home” din fața și am mutat logo-ul pe spatele Galaxy Tab A (8,0inch, 2019) pentru a-ți oferi un ecran mai mare pentru vizionare și explorare. Difuzoarele duale montate in partea de jos sunt ascunse vederii și intregesc aspectul subțire. Partea din spate metalica și sigla Samsung ofera o nota eleganta
 
 
 
O strecori in geanta și ești gata de plecare
Exista intotdeauna destul loc pentru Galaxy Tab A (8,0inch, 2019) acolo unde mergi. Fiind subțire și cantarind numai 347 de grame, copiii o pot ține cu ușurința, in timp ce adulții o pot prinde cu o singura mana. O poți avea fie in varianta neagra, fie argintie, pentru a se potrivi stilului tau.
 
 
 
Un ecran placut privirii
Galaxy Tab A (8,0”, 2019) are un afișaj stralucitor de 8 inci, de 1280x800 pixeli, cu raport de ecran de 16:10, pentru o vizualizare optima atat in poziție verticala, cat și orizontala. Iar pentru a incepe vizionarea sau redarea de conținut, tableta vine impreuna de YouTube Premium, astfel incat videoclipurile tale preferate sa fie redate fara reclame și intreruperi.
 
 
 
Un teren de joaca digital pentru invațare și divertisment
Samsung Kids Home te lasa sa configurezi un mediu sigur in care copiii tai sa exploreze. Acceseaza pur și simplu Panoul rapid pentru a te bucura de aplicații preinstalate cu personaje ce exista in lumea virtuala. Controlul parental iți permite monitorizarea utilizarii și timpului de joc, pentru a putea oferi copiilor tableta, fara griji.
 
 
 
Partajeaza pentru a ramane conectat, chiar daca te afli la distanța
Utilizatorii care dețin un cont Samsung pot alege sa partajeze elemente din aplicațiile Calendar, Samsung Notes și Galerie. Cu ajutorul partajarii instantanee de imagini și videoclipuri, evenimente, notițe și multe altele, familia ta poate acum sa creeze amintiri impreuna.
 
 
 
Concentreaza-te numai pe ceea ce dorești sa vezi
Vizioneaza numai ce dorești, atunci cand dorești. Cu One UI, Galaxy Tab A (8,0”, 2019) reduce la minimum dezordinea de pe ecran, alegand conținutul cel mai relevant pentru tine. Pur și simplu atinge și concentreaza-te pe ceea ce dorești sa vezi și sa citești, detaliu cu detaliu, și bucura-te de experiența optimizata de tableta, pe ecran mare.
 
 
 
Durata de viața a bateriei de neegalat
Galaxy Tab A (8,0”, 2019) are mai multa energie decat ar fi de așteptat de la un dispozitiv atat de subțire. Bateria de 5.100mAh* iți ofera libertatea de a uita de incarcator pentru perioade indelungate de timp, atunci cand trebuie sa mergi undeva sau ai mult conținut de vizionat.
 
 
 
Alimenteaza-ți viața cu energie pentru a pastra toate momentele
Atunci cand vine vorba de performanța și spațiu, Galaxy Tab A (8,0”, 2019) indeplinește toate cerințele. Vine cu 2GB RAM și 32GB spațiu de stocare și cu cel mai recent sistem de operare Android P. Un compartiment dedicat pentru cartela SD permite adaugarea de pana la 512GB, astfel incat sa iți poți pastra toate amintirile intr-un singur loc.
 
 
 
 

SM-T295NZKAROM

Denumire
ModelGalaxy Tab A T295
Retea
Retea 3GDa
Retea 4GLTE
Tip SimNano-Sim
Ecran
Diagonala8"
Rezolutie maxima1280 x 800
Tip EcranTFT
TouchScreenCapacitive Multi-Touch
Software
Sistem operareAndroid
Versiune sistem operarev9.0 (Pie)
GPSDa, GPS, Glonass, Beidou
Procesor
Familie procesorQualcomm SDM429
Chipset procesorSnapdragon 429
Numar nuclee4 (Quad-Core)
Frecventa procesor (MHz)2000
Placa videoAdreno 504
Memorie RAM
Capacitate memorie2048 MB
Capacitate de stocare
Memorie Flash32 GB
Extindere memorie prin card optionalMicroSD Card (pana la 512 GB)
Expansiune/ Conectivitate
Conexiune USB1 x microUSB
Conexiune castiJack de 3.5mm
Transmisie date
3GDa
4GDa
Wi-FIDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n
Wi-Fi DirectDa
Wi-Fi HotspotDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv4.2, A2DP, LE
Audio
DifuzoareDifuzoare Stereo integrate
Video
CameraDa
Camera Fata (MP)2
Camera Spate (MP)8
Caracteristici Fizice
Dimensiuni (mm)210 x 124.4 x 8
Greutate (Kg)0.347
CuloareNegru
Acumulator
TehnologieLithium-Ion Polymer
Capacitate (mAh)5100

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Galaxy Tab A 2019 T295 2GB RAM 32GB 4G Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Galaxy Tab A 2019 T295 2GB RAM 32GB 4G Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.