RYOR Crema de noapte cu Matase, Beta-Glucan si ulei de argan, 50 ml

Descriere produs: Crema restructuranta de noapte. Aceasta contine ulei de argan ASC III, matase si beta-glucan care toate acestea sporeste productia de colagen si ajuta tenul sa se refaca. Potrivita pentru toate tipurile de ten. Testat dermatologic. Ingrediente: ASC III este un complex care ajuta la stimularea colagenului pe zona aplicata. Beta-glucan protejeaza pielea de radicalii liberi. Proteinele de matase previne deshidratarea. Mod de utilizare: Aplicati pe ten, dupa demachiere, p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


RYOR Crema de noapte cu Matase, Beta-Glucan si ulei de argan, 50 ml

Descriere produs: Crema restructuranta de noapte. Aceasta contine ulei de argan ASC III, matase si beta-glucan care toate acestea sporeste productia de colagen si ajuta tenul sa se refaca. Potrivita pentru toate tipurile de ten. Testat dermatologic. Ingrediente: ASC III este un complex care ajuta la stimularea colagenului pe zona aplicata. Beta-glucan protejeaza pielea de radicalii liberi. Proteinele de matase previne deshidratarea. Mod de utilizare: Aplicati pe ten, dupa demachiere, prin miscari circulare pana la absorbtia completa. Descriere brand: Cosmeticele RYOR sunt de origine cehe si ofera o selectie larga de produse de uz profesional si de ingrijire a pielii si a corpului. Compania a fost infiintata in 1991, si ramane o firma de familie a carei misiune este de a produce produse cosmetice de inalta calitate la un pret accesibil. Compania detine numeroase premii nationale si internationale. Produsele sale sunt exportate in peste 20 de tari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RYOR Crema de noapte cu Matase, Beta-Glucan si ulei de argan, 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RYOR Crema de noapte cu Matase, Beta-Glucan si ulei de argan, 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.