Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

10.69 lei (1 magazin)
PARAZAPADA POTCOAVA Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 3009MS CARAMIZIU MAT STRUCTURAT Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã. Pentru o relatie pe viata cu înve ...

Descriere


Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

PARAZAPADA POTCOAVA Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 3009MS CARAMIZIU MAT STRUCTURAT


Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.