Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat

Coamele semirotunde Rufster sunt realizate la linia specialã pentru coame din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Coamele semirotunde se folosesc în special pentru acoperisurile cu tiglã metalicã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat

Coamele semirotunde Rufster sunt realizate la linia specialã pentru coame din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Coamele semirotunde se folosesc în special pentru acoperisurile cu tiglã metalicã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile.
UMBuc
Lungime (m)1.97
Materialtabla de otel prevopsita
CuloareRosu
Lungime (mm)1970
Latime (mm)225
Inaltime arc (mm)55
Grosime (mm)0.50
Cantitate zinc (g/m2)225
Strat finalMat structurat
Tip produsCoama tigla

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.