Ruark Audio MKII promo

Deluxe tabletop radio - FM/DAB/DAB+ finisaj: alb sau negru What HiFi 2012 Best DAB/FM Radio award   What HiFi 2011 Best DAB/FM Radio award   HiFI Choice - 5 star review   Si aprecierile pot continua... Cele de mai sus sunt doar cateva extrase din presa de specialitate, referitoare la ceea ce se poate considera cel mai bun radio DAB / FM miniatural existent.   Ruark Audio R1  permite detinatorului sa isi seteze radioul asa cum le place! Ruark Audio R1 este recunos ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ruark Audio MKII promo

Deluxe tabletop radio - FM/DAB/DAB+

finisaj: alb sau negru

What HiFi 2012 Best DAB/FM Radio award

 

What HiFi 2011 Best DAB/FM Radio award

 

HiFI Choice - 5 star review

 

Si aprecierile pot continua... Cele de mai sus sunt doar cateva extrase din presa de specialitate, referitoare la ceea ce se poate considera cel mai bun radio DAB / FM miniatural existent.

 

Ruark Audio R1 permite detinatorului sa isi seteze radioul asa cum le place! Ruark Audio R1 este recunoscut pentru calitatea de exceptie a sunetului, insa de data aceasta R1 detine si controale de ton si loudness, astfel incat fiecare isi poate potrivi propria imagine sonora dupa gustul propriu.

 

Pentru cei care vor sa foloseasca Ruark Audio R1 ca radio de dormitor, a fost adaugata a o alarma dubla ce permite setarea ei singulara, zilnica, saptamanala sau de weekend. Ambele alarme (radio sau buzzer) pot fi setate la volumul dorit, dupa profunzimea somnului fiecaruia. Este prezenta si o functie sleep timer / snooze ajustabila.

 

Ora, programul radio si informatii de setare sunt prezente pe un display larg si clar, care isi seteaza automat luminozitatea dupa nivelul de lumina din camera. Displayul poate fi stins automat dupa o perioada de timp specificata, daca este necesar.

 

Pe panoul din spate sunt prezente: o iesire pentru castiiesire audio, si intrare audio. Aceasta permite conectarea unuiMP3 player sau alt dispozitiv, de care ne vom putea bucura folosind sunetul bogat si detaliat al Ruark Audio R1.

 

In mod normal plasarea unor baterii inauntrul unui radio afecteaza negativ calitatea sunetului. Ruark Audio ca de obicei nu a urmat conventiile pietei! Un acumulator detasabil este prezent ca accesoriu suplimentar, astfel ca oricine poate lua radioul Ruark Audio R1 in aer liber, la un picnic sau oriunde nu sunt prezente prize de alimentare. Acumulatorul se ataseaza pe partea din spate, fixandu-se de aparat.

 

Pentru a fi si mai atractiv, Ruark Audio R1 are ca accesoriu o carcasa din piele naturala prelucrata manual, pentru protectie si portabilitate. 'CarryPack' aduce un design retro imbunatatind aspectul estetic si tactil.

 

Specificatii:

 

Calitatea superba a sunetului
DAB, DAB+, FM cu RDS
10 programe cu memorie
Intrare auxiliara pentru MP3 sau alte dispozitive
Putere nominala 9W
Difuzor 3.5 inch customizat, de calitate HiFi
Control RotoDial cu iluminare subtila
Afisaj foarte usor de citit, cu afisarea vizibila a orei si a altor informatii
Luminozitatea afisajului se regleaza automat functie de lumina ambientala
Reglaje de ton si loudness
Iesire de casti stereo
Ceas si alarma usor de configurat, setare o data, saptamanal, weekend etc
Volum alarma reglabil
CarryPack - husa de piele culoare neagra sau maro
Dimensiuni H170 x W130 x D135mm
Greutate 1.8 kg
Acumulatori externi ca accesoriu suplimentar

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ruark Audio MKII promo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ruark Audio MKII promo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.