Roveli Ceai Glandoplant 175 g Aroma Plant Bonchis

16,61 lei (1 magazin)
Ceai Glandoplant 175 g Aroma Plant BonchisCeai Glandoplant are in combinatie 2 plante medicinale ce ajuta la reglarea secretiilor glandei tiroide( hipo sau hipersecretie ). Este singurul ceai care inmoaie nodulul, pana la dizolvare, facandu-l sa dispara.Compozitie:Amestec de 2 plante: Dragaica alba si Dragaica galbena.Recomandari:Afectiuni: Boli tiroidiene - Acest ceai plus tinctura, plus alifia se recomanda pentru reglarea hormonilor tiroidieni.AdministrareMod de administrare:Se face ...

Descriere


Roveli Ceai Glandoplant 175 g Aroma Plant Bonchis

Ceai Glandoplant 175 g Aroma Plant BonchisCeai Glandoplant are in combinatie 2 plante medicinale ce ajuta la reglarea secretiilor glandei tiroide( hipo sau hipersecretie ). Este singurul ceai care inmoaie nodulul, pana la dizolvare, facandu-l sa dispara.Compozitie:Amestec de 2 plante: Dragaica alba si Dragaica galbena.Recomandari:Afectiuni: Boli tiroidiene - Acest ceai plus tinctura, plus alifia se recomanda pentru reglarea hormonilor tiroidieni.AdministrareMod de administrare:Se face o gargara cu ceai, ori de cate ori este posibil in cursul zilei, urmata de inghitirea ceaiului. Cura se tine pe perioada de 1-3 luni, in functie de gravitatea si vechimea bolii. Acest tratament se recomanda persoanelor cu dereglari de metabolism, favorizand arderile.Mod de preparare:Se prepara o infuzie dintr-o lingurita cu plante la 500 ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se opreste din fiert, se acopera si se lasa la racit 15-20 minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Roveli Ceai Glandoplant 175 g Aroma Plant Bonchis de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Roveli Ceai Glandoplant 175 g Aroma Plant Bonchis sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.