Roveli Ceai de Rostopasca 50 g Stef Mar

3,48 lei (1 magazin)
Ceai de Rostopasca 50 g Stef Mar Descriere:Stimulent al functiei hepatice, calmant al colicilor hepato-biliare, sedativ si narcotic al centrilor nervosi superiori, coleretic-colagog, antitumoral (prin actiune mitoclazica), dezinfectant si cicatrizant.Mod de preparare si administrare: Infuzie (1/2 lingurite la cana) care se bea in cursul zilei.Contraindicatii: Prin supradozare planta devine toxica. ...

Descriere


Roveli Ceai de Rostopasca 50 g Stef Mar

Ceai de Rostopasca 50 g Stef Mar Descriere:Stimulent al functiei hepatice, calmant al colicilor hepato-biliare, sedativ si narcotic al centrilor nervosi superiori, coleretic-colagog, antitumoral (prin actiune mitoclazica), dezinfectant si cicatrizant.Mod de preparare si administrare: Infuzie (1/2 lingurite la cana) care se bea in cursul zilei.Contraindicatii: Prin supradozare planta devine toxica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Roveli Ceai de Rostopasca 50 g Stef Mar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Roveli Ceai de Rostopasca 50 g Stef Mar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.